Sisusta julisteilla sisustusmessujen inspiroimana

Sisustusmessut, kuten Habitare, tarjoavat oivallista inspiraatiota sisustamiseen. Sisustusmessuilta voi saada inspiraatiota myös julisteilla sisustamiseen. Julisteet ovat oivallinen tapa muuttaa kodin ilmettä myös silloin, kun sisustusbudjetti on pieni!

Sisusta tekstijulisteilla

Erilaiset puhuttelevia tekstejä sisältävät julisteet ovat suosittuja sisustuselementtejä. Niiden avulla voi ottaa kantaa, luoda kotiin halutunlaista tunnelmaa, hullutella tai tuoda esiin itselle tärkeitä asioita. Esimerkiksi pinkkiä värimaailmaa edustava Gallerix-verkkokaupan This is a love letter -juliste tai näyttävä You are loved -tekstijuliste on upea valinta vaikkapa nuorenparin ensimmäiseen yhteiseen kotiin.

Etsi inspiraatiota myyntivalttien joukosta

Jos sinusta tuntuu, ettet oikein tiedä, millaisilla julisteilla haluaisit kotisi seiniä koristaa, kannattaa etsiä inspiraatiota suositun alan verkkokaupan, kuten Gallerixin, myyntivalttien joukosta. Gallerixin TOP-listalta näet, millaisia julisteita verkkokaupan muut asiakkaat ovat suosineet ja saatat löytää näiden suosittujen tuotteiden joukosta myös omaan kotiisi sopivia vaihtoehtoja. Tällä hetkellä Gallerixin TOP-listalta löytyvät esimerkiksi Prada G-Wagon -juliste, Torronsuo Wilderness -juliste ja Versace Fashion -juliste, mutta tilanne toki elää koko ajan!

Suunnittele kotiisi tauluseinä

Gallerixista löytyy myös näppärä työkalu, jonka avulla voit suunnitella kotiisi näyttävän tauluseinän verkkokaupan julisteita hyödyntämällä. Tauluseinä on upea sisustuselementti, ja monen mielestä se on kuin piste I:n päälle kodin sisustuksessa. Kun tauluseinässä käytetään perinteisten taulujen sijaan julisteita, saadaan tauluseinä luotua melko pienelläkin budjetilla seinän näyttävyydestä tinkimättä.

mts_cool