Spa rentouttaa tapahtumien jälkimainingeissa

Kun takana on jokin ihana tapahtuma, tai useiden tapahtumien rypäs, on mieli usein täynnä uusia ajatuksia ja vartalo kaipaa lepoa pitkien päivien jälkeen. Tällöin kannattaa antaa sekä mielen että kehon rentoutua spassa. Vaikka tapahtumat olisivatkin olleet erityisen antoisia ja vaikka tapana olisikin erityisen tapahtumarikas ajanjakso täynnä uusia elämyksiä, on palauttava rentoutuminen silti todellakin tarpeen!

Nauti spa-elämyksistä Helsingissä

Spa Helsinki on ihan oma maailmansa ja tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia ja elämyksiä! Yksi spa Helsinki -maailman upeimmista vaihtoehdoista on St George -hotellin Care-osasto, josta löytyy sekä laadukas spa että upea kuntosali playground-tyyliin.

Tästä hotellista löydät täyttä palvelua aivan uudenlaisella synergialla, joka tulee varmasti tarpeeseen pitkän tapahtumarupeaman jälkeen! Anna mielesi, sielusi ja kehosi levätä kokonaisvaltaisella tavalla ja valitse kehollesi tarvittaessa erilaisia hoitoja.

Tällä care-osastolla on hyvin kunnianhimoinen konsepti ja tavoitteena onkin nostaa hotellin asiakkaiden asiakaskokemukset aivan uudenlaiselle tasolle. Samalla tavoitteena on uusien näkymien avaaminen kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan.

Anna lahjaksi spa-elämyksiä Helsingissä

Mahdollisuus nauttia upeista spa-elämyksistä on myös hyvä lahjaidea vaikkapa omalle rakkaalle. Ystävänpäivä lähestyy, eikä spa-lahjakortti ole tässäkään tapauksessa lainkaan hullumpi lahjaidea! Myös monet muut tärkeät juhlapäivät sujuvat mukavissa merkeissä rentouttavassa spassa. Vanhan sananlaskun mukaan jaettu ilo on kaksinkertainen ilo – ja tämä pätee erityisen hyvin myös Helsingissä vietettyihin nautinnollisiin hetkiin span hemmottelevassa tunnelmassa!

mts_cool