Teknologia- ja kasvuyritystapahtuma Slush odottaa sinua!

Tervetuloa vuosittaiseen teknologia- ja kasvuyritystapahtuma Slushiin. Tapahtuma järjestetään kauniissa merellisessä Helsingissä, joka on Suomen pääkaupunki ja Uudenmaan tärkeä kasvukeskus. Slush teknologia- ja kasvuyritystapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa osoitteessa Messuaukio 1, 00520 Helsinki. Paikan päälle pääkaupunkiseudulle saapuu vieraita eri puolilta maailmaa ja mikä sen hienompaa kuin saapua vieraaksi merelliseen, syksyiseen Helsinkiin. Tapahtumassa paikalla on runsaasti kasvuyrityksiä ja pääomasijoitusyhtiöitä.

Menestyvät start-up-yritykset voivat aloittaa toimintansa minkälaisella tuotteella tahansa

Start-up-yrityksiä tunnetuksi tekevä tapahtuma esittelee lupaavia teknologia- ja kasvuyrityksiä. Kiinnostavan start-up-yrityksen valmistama tuote voi olla vaikkapa lemmikeille, kuten kissoille suunnattu tärkeä kissan ruoho -valmiste. Tiesithän, että kissat tarvitsevat hyvänmakuista ja helposti sulavaa ravintoa ruoansulatuksen edistämiseen. Kissanminttua ja minttua sisältävä kissan ruoho nopeuttaa aineenvaihduntaa, edistää ruoansulatusta ja tuotteen sisältämät kuidut saavat sekä vatsan toimimaan että turkin kiiltämään. Kissan ruoho on ensiluokkainen herkku kaikkien kissojen keskuudessa ympäri maailman, joten kissan ruoho -yritykset voivat helposti aloittaa toimintansa vaikkapa start-up-yrityksenä. Hyvää tekevää kissan ruohoa lemmikeille saa kätevästi verkosta, käy sinäkin tutustumassa mielenkiintoiseen tuotteeseen netissä. Menestys tulee siis tunnettuuden ja hyvän markkinoinnin avulla. Tule siis katsomaan paikan päälle Helsingin Messukeskukseen minkälaisia teknologia- ja kasvuyrityksiä on tänä vuonna messuilla tarjolla.

Mitkä ovat teknologia- ja kasvuyritystapahtuma Slushin tavoitteet?

Slushin tärkeimpinä tavoitteina on saattaa yhteen sijoittajat, media ja kansainväliset kasvuyritykset. Paikan päällä on monia tunnettuja suuryrityksiä, kuten Google, Amazon ja Alabama. Slush kuuluu Euroopan johtaviin ja tunnetuimpiin teknologia- ja kasvuyritystapahtumiin. Slush-kasvuyritystapahtuma on ollut vuosi vuodelta suositumpi, joten tapahtuman tulevaisuus näyttää erittäin valoisalta.

Teknologia- ja kasvuyritystapahtuma Slushia järjestää tunnettu sijoittajista, opiskelijoista, yrittäjistä ja vapaaehtoisista koostuva voittoa tavoittelematon yhteisö. Järjestö ylläpitää myös Slush Academy -koulutusohjelmaa ja tuottaa Soaked by Slush -verkkomediajulkaisua.

Slush teknologia- ja kasvuyrityksen toimitusjohtaja vaihtuu kahden vuoden välein. Toimitusjohtajana aloitti Eerika Savolainen ja tällä hetkellä toimitusjohtajan tehtäviä hoitaa Miika Huttunen.

Teknologia- ja kasvuyritystapahtuma Slush tunnetaan maailmalla

Slush teknologia- ja kasvuyritystapahtuma on saanut ansaittua kansainvälistä mainetta muun muassa The Wall Street Journal- ja The New York Times -julkaisuissa. Vuonna 2015 tapahtuma sai Suomessa Tasavallan presidentin myöntämän kansainvälistymispalkinnon. Jotkin suomalaiset kasvu- ja teknologia-alan yritykset on menestyksekkäästi myyty ulkomaille. Kyseisistä yrityksistä esimerkkinä toimii pelialan yritys Supercell, jonka enemmistöosuuden omistaa nykyään kiinalainen internet-yritys Tencent Holdings Limited.

Teknologia- ja kasvuyritystapahtuma Slush pureutuu yhteiskunnallisiin aiheisiin

  • Teknologia- ja kasvuyritysalan tapahtuma Slush on vuosittain pureutunut yhteiskunnallisesti tärkeisiin aiheisiin, kuten analytiikkaan ja tekoälyn merkitykseen. Vuonna 2017 asiasta paikan päällä Helsingissä puhui muun muassa maailmanlaajuisen suuryrityksen Amazonin tunnettu teknologiajohtaja Werner Vogels.
  • Vuonna 2019 Slush teknologia -tapahtumassa puhuivat irlantilais-amerikkalaisen rahoituspalveluja ja -ohjelmistoja tarjoavan Stripe-yhtiön perustaja John Collison ja kansainvälinen sijoittajalegenda Michael Moritz.
  • Tule sinäkin Helsingin Messuhalliin tutustumaan suosittuun Slush teknologia- ja kasvuyritystapahtumaan!
mts_cool